![]() | |||||||
| |||||||
| قوانین و اطلاعیه های انجمن در این انجمن شما با نحوه کار با امکانات انجمن و نحوه ارسال پست و .... اشنا می شوید و همچنین از این طریق شما از اخرین خبر ها و تغییرات تیم مدیریت اگاه خواهید شد . |
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 (permalink) |
| Banned ![]() تاریخ عضویت: Mar 2009 محل سکونت: not so far نوشته ها: 9,231 تشکر: 2,531 4,723 بار در 3,627 پست از ایشان تشکر شده است ![]() | سلام دوستان باتوجه به بحث هاي مدال دادن اخير من تعدادي مدال اینجا گذاشتم كه اگه پوریا جان موافق باشند در بعضي مواقع به برخي كاربران اهدا بشه تا باعث تشويق همه بشه براي فعاليت موثر حالا بيايد همفكري كنيم كه كدوم مدال به چه مناسبتي داده بشه من چند نمونه رو خودم تعيين كردم کد: برای دیدن این قسمت باید عضوی از سایت باشید . Content visible to registered users only. کد: برای دیدن این قسمت باید عضوی از سایت باشید . Content visible to registered users only. کد: برای دیدن این قسمت باید عضوی از سایت باشید . Content visible to registered users only. کد: برای دیدن این قسمت باید عضوی از سایت باشید . Content visible to registered users only. اين مدال به كسي تعلق ميگيرد كه به پيشرفت سايت كمك كرده باشه مثلا يه مورد كه ميتونيم اين رو اهدا كنيم تو طراحي لوگو ي سايت يا همين درجه ها هر كي بهترين طراحي رو داره اين رو بهش بديم کد: برای دیدن این قسمت باید عضوی از سایت باشید . Content visible to registered users only. کد: برای دیدن این قسمت باید عضوی از سایت باشید . Content visible to registered users only. واسه بقيه مدالا فكر خاصي ندارم اگه نظري داريد بگيد كه كدوم به چه كسي تعلق بگيره کد: برای دیدن این قسمت باید عضوی از سایت باشید . Content visible to registered users only. کد: برای دیدن این قسمت باید عضوی از سایت باشید . Content visible to registered users only. کد: برای دیدن این قسمت باید عضوی از سایت باشید . Content visible to registered users only. کد: برای دیدن این قسمت باید عضوی از سایت باشید . Content visible to registered users only. کد: برای دیدن این قسمت باید عضوی از سایت باشید . Content visible to registered users only. کد: برای دیدن این قسمت باید عضوی از سایت باشید . Content visible to registered users only. کد: برای دیدن این قسمت باید عضوی از سایت باشید . Content visible to registered users only. کد: برای دیدن این قسمت باید عضوی از سایت باشید . Content visible to registered users only. کد: برای دیدن این قسمت باید عضوی از سایت باشید . Content visible to registered users only. کد: برای دیدن این قسمت باید عضوی از سایت باشید . Content visible to registered users only. کد: برای دیدن این قسمت باید عضوی از سایت باشید . Content visible to registered users only. کد: برای دیدن این قسمت باید عضوی از سایت باشید . Content visible to registered users only. ویرایش توسط AaWwZzIiNn : 02-05-2010 در ساعت 21:32 |
| | |
3 آخرین موضوعات ارسال شده AaWwZzIiNn | |||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
| | داستان ها - Story | 0 | 22 | 02-10-2010 22:13 | |
| | شعر - poem | 0 | 27 | 02-10-2010 21:36 | |
| | شعر - poem | 0 | 17 | 02-10-2010 21:35 | |
| | #3 (permalink) |
| MeMoL ![]() تاریخ عضویت: Mar 2009 محل سکونت: In My dreams نوشته ها: 1,730 تشکر: 650 1,177 بار در 738 پست از ایشان تشکر شده است ![]() | من زیاد موافق نیستم نمیدونم بهنظرم جذاب نیست مدال زیاد جالب توجه نیست ! __________________ دلخوش از آنیم که حج میرویم …. غافل از آنیم که کج میرویم …. کعبه به دیدار خدا میرویم …. او که همینجاست کجا میرویم ؟ …. حج به خدا جز به دل پاک نیست ….. شستن غم از دل غمناک نیست …. دین که به تسبیح و سر و ریش نیست …. هرکه علی گفت که درویش نیست …. صبح به صبح در پی مکر و فریب … شب همه شب ناله و امن یجیب |
| | |
| | #4 (permalink) |
| مدیر بازنشسته تاریخ عضویت: Jul 2009 نوشته ها: 333 تشکر: 42 385 بار در 225 پست از ایشان تشکر شده است ![]() | من کاملا موافقم ![]() - این میتونه یکی از دلایلی باشه که کاربرا را ترقیب کنه بیشتر فعالیت کنند. - میزان فعالیت هر شخص و مفید بودن اون را نشون میده و مقدار تخصص و... . - نمایش رده بندی کاربران - به عنوان جایزه - و... |
| | |
| 3 کاربر برای این پست سودمند از B i B A K عزیز تشکر کرده اند: |
| | #5 (permalink) |
| Banned ![]() تاریخ عضویت: Mar 2009 محل سکونت: not so far نوشته ها: 9,231 تشکر: 2,531 4,723 بار در 3,627 پست از ایشان تشکر شده است ![]() | خب ایدا ما داریم یه سری مسابقه تنشیم میکنیم! به یه همچین چیزی نیاز داریم! اگه تو پیشنهاد بهتری داری بده عزیزم! |
| | |
| یک کاربر برای این پست سودمند از AaWwZzIiNn عزیز تشکر کرده اند: | aRash.N (02-09-2010) |
| | #6 (permalink) |
| MeMoL ![]() تاریخ عضویت: Mar 2009 محل سکونت: In My dreams نوشته ها: 1,730 تشکر: 650 1,177 بار در 738 پست از ایشان تشکر شده است ![]() | من فکر میکنم که توی مشخصات نوشته ها: 1,648 تشکر: 637 1,103 بار در 695 پست از ایشان تشکر شده است تاریخ عضویت: Mar 2009 محل سکونت: In My dreams یه جایی همین جا ها ذکر شه کافیه یه مدتم میتونیم نام کاربریشو یه رنگ خاص بزاریم ... نمیگم مدال بده البته ÷یشنهاد دیگه ای هم هنوز به ذهنم نرسیده .. . ولی مدال چیزییه که ما توی اکثر انجمنا میبینیم .. آذین من به یه مدال یا نشون خاص فکر میکنم ... میدونم که منظورمو میگیری ...! __________________ دلخوش از آنیم که حج میرویم …. غافل از آنیم که کج میرویم …. کعبه به دیدار خدا میرویم …. او که همینجاست کجا میرویم ؟ …. حج به خدا جز به دل پاک نیست ….. شستن غم از دل غمناک نیست …. دین که به تسبیح و سر و ریش نیست …. هرکه علی گفت که درویش نیست …. صبح به صبح در پی مکر و فریب … شب همه شب ناله و امن یجیب |
| | |
| یک کاربر برای این پست سودمند از aYDa.jingil عزیز تشکر کرده اند: | aRash.N (02-09-2010) |
![]() |
| علاقه مندی ها (بوک مارک ها) |
| برچسب ها |
| 13, 18, 30, 77, images, iq, rc, كننده, كي, مفيد, مورد, ماه, نظري, همه, پوریا, اخلاق, اضافه, بيشترين, باشد, باعث, بحث, جان, دادن, رتبه, سايت |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| |